Емоциите и интелигентността са двете страни на една и съща

...
 
 
Емоциите и интелигентността са двете страни на една и съща
Коментари Харесай

Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват

 

 

Емоциите и интелигентността са двете страни на една и съща монета.

Много постоянно вземаме ирационални и прибързани решения, подчинявайки се на мощни страсти, доста постоянно не можем да позволим на мозъка да се освободи от обстановката и от това губим прочувствената хубост на живота.

Разумът е източникът на развиването на цивилизацията, само че какъв брой велики творби на изкуството са създали този свят по-добро място.

И по този начин, страстите и разсъдъкът – по какъв начин ги демонстрират другите знаци на зодиака

 

 

 

Овен 21.03 – 20.04

Бебето на зодиака. Упорит, упорит, самодостатъчен. Най-често той управлява страстите си, като се пробва да наподобява „ по-възрастен “ и по-почтен.

Обаче е ужасно ревностен, прочувствено необуздан. Но с него в никакъв случай няма да ви е скучно. Доста разумно и премислено.

 

Телец 21.04 – 20.05

Зодиакалният знак е доста забавен от тази позиция. От една страна, всичките му мисли, решения, дейности са безусловно материални – очевидно преобладаване на разсъдъка и логиката.

От друга страна, Телец без страсти не е Телец. И не се срами от тях и не ги крие от околните и обкръжението.

 

Близнаци 21.05- 20.06

Те имат задоволително развъртян разсъдък. Всичко, даже страстите на Близнаците, са информативни, смислени и разумни. Има доста ексцентрично мислене.

До известна степен може да се твърди, че Близнаците мислят с страсти – толкоз доста процесът на мислене им носи наслаждение.

 

Рак 21.06 – 22.07

На лицата им е изписано всичко. Много благ, грижлив и обичан. Вероятно точно страстите са в основата на живота на Рака. Никой не се грижи по-добре за близък си, не може да го обкръжи с повече грижи от Рака.

Логиката и разсъдъкът за Раците нормално свирят „ втора цигулка “ в симфонията на живота им.

 Емоции и разсъдък. Kaк зодиакалните знаци ги демонстрират

Лъв 23.07 – 22.08

Всички страсти на Лъва са забележими, Лъвът показва всички страсти извънредно театрално.

Но те са ясно следени и ориентирани към реализиране на една единствена цел – да покачат статута на техния притежател.

С Лъвовете е извънредно просто – в случай че Лъвът е в чудесно въодушевление, всички в близост ще бъдат добре и удобно. Ако обаче Лъвът не е в въодушевление, той обилно ще показа негативизма си с всички близки до него.

Неговото стадо ще понесе безропотно всички възходи и падения на настроението на техния господ. Доста логически и интелигентен знак на Зодиака – става по-мъдър с годините.

 

Дева 23.08 – 23.09

Изключително разумен, премислен, логически. Всичко е подчинено на описи, проекти и графици. Дори страстите на Девата са деликатно премислени и планувани. Това, което в действителност може да докара Дева до страсти, е нелепостта и несправедливостта.

 

Везни 24.09 – 23.10

Везните рядко демонстрират страсти, изключително на обществено място. Те са доста уравновесени и дипломатични. Може би можем да приказваме за страсти, следени от мозъка. Много пълностоен и самодостатъчен знак, съзнаващ тънко хубостта и естетиката.

Влюбчив и доста прочувствен в проявлението на обич.

От време на време логиката им изиграва неприятна смешка – претегляйки две противоположни, само че преференциални от позиция на логиката, разновидности за решение на проблем, Везните понякога „ замръзват “ и не могат да изберат едно нещо.

 

Скорпион 24.10 – 21.11

Удивително прочувствен и буен знак. Въпреки това, във всяка, най-екстремна и рискова обстановка, той управлява страстите си. В обстановка на очевидна невъзможност, те се трансформират в избухлива примес, нагрявайки оптимално характера на Скорпиона.

 Емоции и разсъдък. Kaк зодиакалните знаци ги демонстрират

 

Стрелец 22.11- 21.12

Безплатно и рационално. Възприема света с страсти, като най-често ги схваща и придвижва в областта на разсъдъка. Само очевидната неправда и изкривената истина могат да доведат до съществени и неконтролируеми (което е много рядко) страсти на Стрелеца.

 

 

Козирог 22.12 – 19.01

Доста уравновесен, толерантен и постоянен знак. Трудно е да се видят страстите му по лицето, в израженията на лицето, дейностите.В публичния му живот доминират разсъдъкът и логиката.

Въпреки това, с обичан човек, той е доста сантиментален, извънредно сензитивен и гальовен.

 

Водолей 22.01 – 18.02

Бунтар, екстравагантен и свободен. Трудно е да се дефинира какво тъкмо движи Водолея сега – страсти или разсъдък.

Основното е, че нито едното, нито другото не се поддават на никакъв надзор и ръководство извън. Изключително спорен знак, преминаващ от една прекаленост в друга.

 

 

Риби 19.02 – 20.03

Те живеят и се управляват от страстите. Освен това, от време на време измислени и нереални. Изключително потребни хора, които са подготвени да оказват помощ даже на изцяло чужд. Умът безспорно участва в главите на Риби, само че това е някакъв приказен и недействителен разум.

За Рибите е много мъчно в действителния свят – страстите не оказват помощ на този разум.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР